Pulpă de viţel friptă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de viţel friptă

Pulpă de viţel friptă

Ingrediente: 1,5 kg pulpa, 2 linguri untura, 1 ceasca zeama de carne, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura fierbinte. Se pune la cuptor si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se domoleste apoi focul si se toarna in tava zeama de carne. Se stropeste din cind in cind cu sosul ei. Cind este gata se taie pentru ca sa se racoreasca, se scot sforile, se taie felii subtiri si se asaza in farfurie.
Se garniseste cu diverse legume prajite sau fierte peste care se toarna sosul fripturii bine strecurat.
1.647 vizualizări
498 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
19. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
26. Vitello tonnato (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
28. Pateuri cu carne de viţel (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
30. Raţă sălbatică friptă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.