Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi

Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 12 medalioane de file de vitel sau pui (de 60 g fiecare), 2 castraveti, 6 castraveciori murati (in otet), 25 g seminte de pin, 1/2 lamaie, 100 ml frisca nebatuta (sau smantana), 50 ml vermut sec, 1 lingurita curry, 50 g unt, 1 lingura ulei, 2 fire marar, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Curatati castravetii, taiati-i in patru (pe lung), indepartati semintele si taiati-i din nou in bucati de circa 3 cm. Opariti-i un minut in apa clocotita cu sare, lasati-i sa se raceasca si apoi sa se scurga bine.
Rumeniti semintele de pin intr-o tigaie de teflon, fara grasime, si puneti-le deoparte.
Puneti la incins 25 g unt, impreuna cu uleiul si prajiti medalioanele de vitel sau pieptul de pui, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Sarati-le, piperati-le si scoateti-le pe o farfurie. Turnati in tigaie vermutul, praful de curry si frisca nebatuta sau smantana si lasati sosul sa fiarba si sa scada aproximativ trei minute, amestecand cu o lingura de lemn. La sfarsit, adaugati putina zeama de lamaie, turnati sosul in patru farfurii si asezati deasupra cate trei medalioane prajite.
Concomitent, caliti castravetii scursi in restul de unt (25 g), incorporati castraveciorii murati si taiati marunt, presarati peste ei semintele de pin rumenite si mararul tocat si serviti-i ca garnitura langa medalioanele de carne.
5.201 vizualizări
644 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.