Pogaci cu jumări de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pogaci cu jumări de porc

Pogaci cu jumări de porc

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: ridicată

Ingrediente: 20 g drojdie, 500 g faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 g jumari, 1 lingurita sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut. In timp ce dospeste coca, jumarile se dau prin masina de tocat, sa se întinda ca o pasta. Se intinde coca in foaie, se pune pasta de jumari la mijloc si se impatureste ca la aluatul frantzuzesc. Se repeta operatia pana se termina jumarile. Se intinde o foaie de 1 cm. grosime si cu un pahar de vin se taie discuri. Se mai lasa putin la crescut in tava presarata cu faina. Se coc la foc potrivit.
Se servesc calde, la bere sau vin.
9.507 vizualizări
1.053 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Jumări cu creier (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.