Chifteluţe pe pat de aluat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Chifteluţe pe pat de aluat

Chifteluţe pe pat de aluat

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g foi de placinta congelate, o ceapa, 2 felii piine alba, 300 g carne tocata de vita, 2 oua, 3 linguri patrunjel, oregano, piper, sare, scortisoara, 300 g tzatziki, 3 linguri ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10 min. Se lasa sa se raceasca si se scot din forma. Ceapa se toaca, piinea se moaie si se amesteca cu carnea, ouale, patrunjel, oregano, sare, piper, scortisoara si ceapa. Se fac chiftelute ce se prajesc in putin ulei de masline.
Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tzatziki si o chifteluta.
3.151 vizualizări
811 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
19. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.