Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe pe pat de aluat

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 250 g foi de placinta congelate, o ceapa, 2 felii piine alba, 300 g carne tocata de vita, 2 oua, 3 linguri patrunjel, oregano, piper, sare, scortisoara, 300 g tzatziki, 3 linguri ulei.

Mod de preparare: Se lasa aluatul sa se descongeleze apoi se taie 16 cercuri de cite 6 cm diametru. Se pun cerculetele in forme pentru briose si se umplu cu boabe de fasole pentru a nu creste, se dau la cuptor 10 min. Se lasa sa se raceasca si se scot din forma. Ceapa se toaca, piinea se moaie si se amesteca cu carnea, ouale, patrunjel, oregano, sare, piper, scortisoara si ceapa. Se fac chiftelute ce se prajesc in putin ulei de masline.
Pe fiecare pat de aluat se pune o lingura de tzatziki si o chifteluta.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.