Borş de crap - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de crap

Borş de crap

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Porţii: 12

Ingrediente: 2 l apă, 1 l borş, 6 crapi, 1 ceapă, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 rădăcina pătrunjel, 1 ţelină foarte mica, 2 linguri orez, verdeaţă, sare, piper boabe.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie mărunt ceapa şi zarzavatul de supă şi se pun la fiert. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă orezul curăţat şi spălat şi boabele de piper.

Se curaţă crapul de solzi, se scot urechile şi osul amar de la cap, se spintecă şi se scot intestinele, după care se spală repede pentru a nu-şi pierde gustul şi se taie în bucăţi potrivite.

Când zarzavatul şi orezul sunt aproape fierte, se pun bucăţile de peşte în oală şi se fierb la foc domol. Când peştele este aproape gata, se adaugă borşul care a fost fiert separat, se potriveşte de sare, se pune verdeaţă şi se mai dă un clocot.

Borşul de peşte se poate servi şi rece. De obicei, la borş se pun cozile şi capetele, bucăţile frumoase de mijloc se lasă pentru a fi prăjite.
3.873 vizualizări
526 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Crap pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Crap călugăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Crap cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Crap marinăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.