Crap pescăresc (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap pescăresc (I)

Crap pescăresc (I)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg crap, 150 g de ceapă, 150 g de morcov, 150 ml ulei, 2 ardei graşi, 1 fir de cimbru, 1 căpăţână de usturoi, 2 roşii mici, 50 g de bulion de roşii, 100 ml vin, piper, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Crapul tăiat felii se sărează şi se pune într-o tavă cu ulei. Se adaugă usturoi tăiat mărunt, ardei gras tăiat felii subţiri, piper şi cimbru. Peştele se unge cu ulei. Se dă tava la cuptor încins şi când peştele s-a rumenit, se pune deasupra fiecărei felii de peşte câte o jumătate de roşie mică. Se dă la cuptor până se rumenesc roşiile. între timp, se prepară sosul: se călesc în uiei ceapa tocată mărunt şi morcovii raşi mărunt, se sting cu bulion subţiat cu apă. Se toarnă deasupra zeamă de peşte (câteva linguri) şi 100 ml vin. Se lasă să dea câteva clocote, se strecoară şi se toarnă sosul peste peşte. Se mai lasă să dea o dată în fiert, ia cuptor sau pe maşină. La fel se pot prepara şi alte feluri de peşte.
3.433 vizualizări
837 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
4. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de lobodă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.