Supă cremă de linte (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cremă de linte (I)

Supă cremă de linte (I)

Timp de preparare: 1 h 55 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc. pastirnac, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, 1-2 catei usturoi, 250-300 g linte, 80 g unt, o crenguta cimbru, sare, 2 l apa, piper, 1 buc. cartof.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege lintea, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul curatat si apalat si cimbrul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Cind totul este bine fiert, se strecoara supa si se trece prin sita numai lintea, cartoful si ceapa, iar restul de zarzavat se da la o parte. Se topeste 3/4 din grasime in oala, se adauga pireul si se amesteca bine. Dupa ce s-au inabusit usor, se subtiaza cu zeama in care au fiert. Se mai lasa sa fiarba 15-20 min. si se adauga usturoiul pisat, sare si piper. Se rastoarna supa in castron si se adauga restul de grasime si verdeata tocata marunt.
La masa se serveste cu saleuri de cascaval sau cu chimen.
3.875 vizualizări
855 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.