Gazpacho (Supă rece de roşii) (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Gazpacho (Supă rece de roşii) (I)

Gazpacho (Supă rece de roşii) (I)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg rosii, 1/2 kg castraveti verzi, 1-2 buc. ardei gras verde, 1-2 buc. ardei proaspat rosu, o ceapa mare, o capatina de usturoi, o legatura frunze telina, 1-2 linguri ulei de masline, 1-2 linguri masline negre fara simburi/felii, optional: 2 linguri cuburi brinza Feta sau telemea f. grasa, sare si piper dupa gust, 1 cana de gheata pisata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Rosiile se curata de pielita la rece; castravetii se curata de coaja. Se pregatesc cu mixerul cu cutit, tocind fiecare leguma separat, sau, manual, se taie totul foarte fin: ceapa si usturoiul se dau pe razatoarea foarte mica, rosiile, castravetii si ardeii se taie in cubulete foarte mici, frunzele de telina se taie in fisii foarte subtiri. Se amesteca toate ingredientele, inclusiv uleiul de masline si feliutele de masline, si se lasa la frigider pentru a se raci foarte bine, cam 3-4 ore.
Se serveste la masa, presarind deasupra cubulete de brinza Feta/telemea, iar in mijlocul bolului se pune gheata pisata. La servire, se ia din continut de pe marginile laterale, fara a se agita.
3.498 vizualizări
524 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
5. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă rece de roşii cu busuioc (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de iaurt (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de pătrunjel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de cartofi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de conopidă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.