Crap cu sos de ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap cu sos de ceapă

Crap cu sos de ceapă

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 crap mijlociu, 3 cepe mari, 1 ceasca ulei, sare, piper boabe, 2 rosii decojite, o lamaie, 1 pahar vin alb, usturoi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata pestele de solzi, se goleste de intestine, se spala si se sareaza. Se lasa sa stea cu sarea pe el 30 min., timp in care se pregateste sosul. Se taie ceapa pestisori, se asaza pe fundul unei forme impreuna cu putin usturoi tocat marunt, doua rosii bine coapte, decojite si taiate felii subtiri, un pahar de vin alb, jumatate din cantitatea de ulei si putina apa rece. Pestele se cresteaza pe spate, se unge cu ulei, se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie si se pune peste ceapa. Se introduce forma in cuptorul cald si se lasa pestele la foc potrivit o ora. Se intoarce daca pestele este mai mare si nu s-a fript bine, dar umbland cu atentie, sa nu se rupa. Cand este gata, crapul se scoate pe o farfurie mare si se taie felii. Sosul in care s-a facut se trece prin sita, se mai clocoteste 5 min. cu piper boabe si se rastoarna peste feliile de peste.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi fierti, stropiti cu unt cald.
2.152 vizualizări
417 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
22. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de crap (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.