Borş de sfeclă cu costiţă afumată - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de sfeclă cu costiţă afumată

Borş de sfeclă cu costiţă afumată

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g costita afumata, 2 sfecle rosii, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 2 cartofi, 1 l bors, 1 legatura patrunjel, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cureti sfecla, o tai bucati si o pui la fiert in bors. Separat pui la fiert costita afumata taiata bucati. Cureti intre timp ceapa, morcovul, telina, patrunjelul si cartofii. Tai ceapa marunt, iar pe celelalte le tai cubulete. Cand costita s-a inmuiat, adaugi ceapa, morcovul, telina si patrunjelul si dupa 10 minute cartofii. Dupa ce a fiert sfecla, o scoti, o lasi sa se scurga, apoi o dai pe razatoarea cu ochiuri mari. O adaugi in oala dupa ce au fiert toate bine si potrivesti gustul de sare. Acresti cu o ceasca din zeama in care a fiert sfecla, mai dai borsul in 1-2 clocote, presari verdeata tocata si dai oala deoparte. E foarte buna si cu smantana si fara.
Daca-ti mai ramane sfecla rasa, ii adaugi putin ulei si sare dupa gust si ai si o salata acrisoara excelenta.
4.419 vizualizări
901 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
2. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.