Ciorbă de sfeclă (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de sfeclă (II)

Ciorbă de sfeclă (II)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg sfecla rosie, 1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 pahar smintina, 2 linguri otet, sare, 1 lingurita unt, taitei fierti sau piine prajita. 3 l apa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina si smintina, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste cu taitei fierti sau cu piine prajita.
2.636 vizualizări
792 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.