Tocăniţă de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Tocăniţă de porc

Tocăniţă de porc

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g carne de porc, un borcan cu castraveti murati, 2 gogosari murati, 2 cepe, 1 morcov, 500 g rosii, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, o legatura de marar, cimbru.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici si se pune pe o farfurie. Carnea se spala si se taie in felii subtiri. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se lasa cat sa se prajeasca doar pe jumatate, apoi se scoate si se asaza pe o farfurie.
Se pune ceapa in tigaie, se adauga morcovul si se calesc. Se adauga in tigaie si rosiile spalate, curatate de pielita, pasate si putina apa.
Se condimenteaza cu sare, piper si, cand sosul incepe sa scada, se adauga carnea, castravetii taiati felii si gogosarii. Se lasa sa fiarba pana cand s-au inmuiat legumele si carnea, se indeparteaza tigaia de pe foc si se adauga mararul tocat (se poate inlocui cu cimbru).
11.087 vizualizări
516 tipăriri
8 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.