Pui pe pat de cuş-cuş - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pui pe pat de cuş-cuş

Pui pe pat de cuş-cuş

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 300 g cuş-cuş, 2 dovlecei, 2 cepe, 4 căţei de usturoi, 2 ardei capia, 1 ardei gras, 3 roşii, 1 morcov, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, mărar, sfeclă roşie, castraveţi muraţi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dovleceii se taie în rondele şi se pun într-un castron. Morcovul se curăţă de coajă şi se taie în rondele subţiri.
Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie în bucăţi mai mari. Ardeii se curăţă de seminţe şi se taie în cubuleţe.
Se încinge ulei într-o cratiţă, se pune ceapa, usturoiul şi ardeii. Se călesc pînă cînd capătă o culoare aurie, se adaugă dovleceii, morcovii şi se prăjesc pînă cînd se înmoaie.
Se adaugă roşiile tăiate în cubuleţe, sare şi piper. Se presară mărar tocat, se mai prăjesc timp de cinci minute şi se opreşte focul.
Pulpele de pui se condimentează, se prăjesc în ulei încins şi se pun pe un platou.
Cuş-cuş-ul se opăreşte cu apă fierbinte, se amestecă cu sare, piper şi două linguri de ulei. Se adaugă legumele şi se servesc presărate cu verdeaţă tocată.
Se pot servi cu salată de sfeclă roşie sau castraveţi muraţi.
1.907 vizualizări
433 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.