Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pui pe pat de cuș-cuș
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 300 g cuș-cuș, 2 dovlecei, 2 cepe, 4 căței de usturoi, 2 ardei capia, 1 ardei gras, 3 roșii, 1 morcov, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, mărar, sfeclă roșie, castraveți murați.

Mod de preparare: Dovleceii se taie în rondele și se pun într-un castron. Morcovul se curăță de coajă și se taie în rondele subțiri.
Ceapa și usturoiul se curăță de foi, se spală și se taie în bucăți mai mari. Ardeii se curăță de semințe și se taie în cubulețe.
Se încinge ulei într-o cratiță, se pune ceapa, usturoiul și ardeii. Se călesc pînă cînd capătă o culoare aurie, se adaugă dovleceii, morcovii și se prăjesc pînă cînd se înmoaie.
Se adaugă roșiile tăiate în cubulețe, sare și piper. Se presară mărar tocat, se mai prăjesc timp de cinci minute și se oprește focul.
Pulpele de pui se condimentează, se prăjesc în ulei încins și se pun pe un platou.
Cuș-cuș-ul se opărește cu apă fierbinte, se amestecă cu sare, piper și două linguri de ulei. Se adaugă legumele și se servesc presărate cu verdeață tocată.
Se pot servi cu salată de sfeclă roșie sau castraveți murați.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.