Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc

Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc

Ingrediente: 300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta din supa, taiata in bucati sau in felii si frunze de patrunjel si telina taiate marunt; pentru aroma, facultativ, se pun 2 -3 morcovi fierti in supa. Cind orezul este fiert, cratita se trage la o parte; chiar daca a mai ramas putin lichid, acesta va fi absorbit in citeva minute. Se serveste cu ardei copti, salate de cruditati sau muraturi ca fel doi.
8.832 vizualizări
650 tipăriri
4 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciuperci cu pilaf (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.