Ruladă de porc cu grepfruit - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ruladă de porc cu grepfruit

Ruladă de porc cu grepfruit

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 2 ardei capia roşii, 1 ceapă, 4 căţei de usturoi, 3 fire de mentă, 300 g ciuperci, 60 g unt, 200 g caşcaval, 3 fructe de grepfruit, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, 4 roşii, dovlecei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se prăjeşte în unt, se adaugă ciupercile curăţate de pieliţă şi tăiate în felii. Se pun într-o strecurătoare, se presează puţin şi se lasă la răcit.
Ardeii capia se curăţă de se­minţe, se spală şi se taie în felii subţiri. Usturoiul se curăţă de foi, se spală şi se taie mărunt.
Muşchiul de porc se spală, se şterge şi se taie obţinându-se o foaie potrivit de groasă.
Se condimentează, se presară ceapa şi ciupercile, se aşază caşcavalul tăiat în bastonaşe şi menta tocată.
Se rulează, se leagă cu aţă de bucătărie, se condimentează şi se aşază într-o tavă. Se adaugă feliile de ardei capia, feliile de grepfruit, usturoiul şi uleiul.
Se toarnă un pahar de apă, se introduce tava în cuptor şi se coace timp de 45-60 de minute la foc mediu.
Pe lîngă ardeii capia, se mai pot adăuga felii de roşii şi dovlecei.
2.301 vizualizări
481 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
3. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă de caş cu creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
27. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă cu varză creaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.