Friptură de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de viţel

Friptură de viţel

Ingrediente: 800 g carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de marar, un castravete murat, slanina, condiment (piper, nucsoara), sare, un pahar de vin alb, 2-3 linguri de faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Daca muschiul este prea mare in grosime se taie in doua, dar sa ramana unite cele doua jumatati. Se cresteaza, iar in aceste creste se pun bucatele mici de slanina si usturoiul taiat feliute. Castravetele se taie felii si se asaza pe muschi, impreuna cu mararul taiat marunt. Se condimenteza si apoi se ruleaza astfel carnea. Se leaga bine cu ata alba si se prajeste pe toate partile. Dupa ce s-a prajit, se curata cratita si se pune la fiert mai apoi in vin. Dupa ce s-a fiert se scoate carnea pe platou iar in vin se face sos din faina. Se serveste cu piure de cartofi si eventual legume fierte pentru aspect, presarate peste cartofi
2.859 vizualizări
818 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
20. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
22. Stufat de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă de viţel cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.