Ciorbiţă din ciocănele de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbiţă din ciocănele de porc

Ciorbiţă din ciocănele de porc

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 picioruse de porc, 2 rasoale de porc, 1 morcov, 1 pastarnac, 1 radacina de patrunjel, 1 ceapa, 1 telina mica, dafin, piper boabe, sare.
Pentru dres: 500 g smantana, 4 oua.

Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se aseaza intr-o oala mai mare ciocanelele spalate si curatate si rasoalele feliate. Se acopera cu apa si se dau in clocot pana se ridica spuma. Se arunca apa, iar ele se calesc si se aseaza iar in oala intr-o noua apa.
Dupa ce au fiert cam 1 ora se adauga zarzavatul curatat si se mai lasa la fiert pana cand se desprinde carnea de pe oase cu usurinta.
Se scot piciorusele si rasoalele fierte, se lasa la racit, se curata de pe oase, se taie marunt si se aseaza din nou in oala cu zeama strecurata.
Se mai dau in cateva clocote, se potriveste de sare si piper si se lasa la racit.
Se pregateste pentru dres smantana cu galbenusurile, se bat bine si se adauga in zeama calda, dar nu fierbinte.
Se serveste cu mujdei de usturoi, otet si ardei iute.
3.022 vizualizări
556 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.