Balmoş ca pe Rarău - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Preparate din mălai » Balmoş ca pe Rarău

Balmoş ca pe Rarău

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caş proaspăt, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai şi se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată şi se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porţie se pune câte o bucată de unt şi de caş dat pe răzătoare.
9.426 vizualizări
642 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
9. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
20. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.