Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Balmoș ca pe Rarău
Rețetă tradițională din România
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 300 g mălai, 1,2 kg smântână, 200 g unt, 300 g brânza de oi, 200 g caș proaspăt, sare.

Mod de preparare: Se pune la fiert smântâna, se adaugă sare, 100 g unt, mălai și se amestecă bine. Se adaugă apoi brânza de oi frământată și se mai fierbe câteva minute, amestecându-se tot timpul.

La servit, pe fiecare porție se pune câte o bucată de unt și de caș dat pe răzătoare.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.