Tartă cu ciuperci (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Tartă cu ciuperci (III)

Tartă cu ciuperci (III)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g aluat de foietaj, 800 g ciuperci proaspete, 12 fire de patrunjel, 100 g unt, 1 lingura faina, 200 ml lapte, 4 linguri (rase) de malai, 30 g parmezan (cascaval) ras, sare, piper alb macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ciupercile si se taie bucati mai mari. Se intinde aluatul, se imbraca cu el o forma de tarta (diametrul 24 cm), se inteapa din loc in loc cu furculita si se coace circa 20 de minute in cuptorul incins la 200 grade C.
Intr-o cratita, se topeste 80 g unt si se prajesc in el ciupercile, pana ce se rumenesc. Se sareaza, se pipereaza, se presara peste ele patrunjelul taiat (cu foarfeca) si se pun deoparte.
Intr-o alta craticioara mai mica, se topeste restul de unt, se pune faina sa se rumeneasca, se stinge cu laptele turnat putin cate putin, amestecandu-se intruna. Se adauga malaiul fiert - separat - 5 minute si se lasa sa fiarba impreuna alte 5 minute. Se sareaza, se pipereaza si se incorporeaza parmezanul (cascavalul) ras. Crema astfel obtinuta se intinde peste aluat, se acopera cu ciupercile rumenite si se baga tarta din nou la cuptor.
Se lasa 5-10 minute si se serveste fierbinte.
1.914 vizualizări
671 tipăriri
15 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
8. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.