Tartă crocantă cu broccoli - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tartă crocantă cu broccoli

Tartă crocantă cu broccoli

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 200 g făină, 150 g unt, sare, 600 g broccoli, 1 ceapă, 1 lingură ulei, 30 g miez de nucă tocat, 3 ouă, 250 ml smîntînă, 6 linguri parmezan ras, piper, nucşoară rasă, 200 g roşii cherry.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Framantati faina, untul si 1/2 lingurita sare. Formati o sfera din aluat, infasurati-l in folie alimentara si lasati-l cca. 30 de minute la frigider.
Pregatiti broccoli si rupeti-l buchetele, apoi taiati-i cotoarele marunt. Puneti totul in apa cu sare si fierbeti cca. 5 minute, apoi scurgeti-le bine.
Incingeti cuptorul la 200ºC. Curatati ceapa, tocati-o si caliti-o in uleiul incins. Adaugati miezul de nuca si prajiti-l si pe el amestecand continuu. Amestecati ouale, smantana si cca. 4 linguri de parmezan, apoi condimentati cu sare, piper si nucsoara.
Ungeti cu grasime o forma plata de tarta sau de prajitura cu fructe (diametru 26 cm), apoi presarati-o cu faina. Asezati in mijlocul acesteia aluatul in forma de sfera si presati-l cu mainile pana il potriviti in forma. Asezati peste el amestecul cu broccoli, miezul de nuca, ceapa, precum si rosiile pregatite. Turnati pe deasupra smantana cu ouale, presarati tarta cu parmezan si coaceti-o cca. 45 de minute.
2.453 vizualizări
498 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
11. Broccoli cu şuncă şi maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sufleu de broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
17. Tartă cu prune uscate (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
19. Fasole verde crocantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Tartă cu lămâie (II) (Dulciuri > Prăjituri)
21. Tartă cu zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
22. Tartă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
23. Appeltarta (Dulciuri > Prăjituri)
24. Tartă cu roşii şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Doradă cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Tartă cu ciocolată şi fructe uscate caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.