Tartă cu brânză şi portocale (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Tartă cu brânză şi portocale (II)

Tartă cu brânză şi portocale (II)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 8

Ingrediente: 1 kg brânză de vacă, 5 ouă, 120 g zahăr tos, 5 portocale, 2 plicuri budincă de vanilie, griş, 50 g stafide, 80 g unt, zahăr vanilinat, praf de copt, mentă, pudră de scorţişoară, gem de portocale, cremă de vanilie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Brânza de vacă se pune într-un vas şi se mixează împreună cu untul şi o linguriţă de praf de copt până când devine ca o cremă.
Se adaugă gălbenuşurile de la patru ouă, zahărul tos, două pliculeţe cu zahăr vanilinat, pulpa tocată de la două portocale şi sucul format, praful de budincă şi două linguri de griş.
Se mixează bine ca să se încorporeze toate ingredientele, se adaugă stafidele, menta tocată şi un vârf de cuţit de pudră de scorţişoară.
Se adaugă albuşurile mixate până când devin o spumă tare, se amestecă bine cu o lingură, se toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt, se nivelează şi se unge cu ou bătut.
Se decorează cu felii de portocală, se introduce tava în cuptor şi se coace, timp de 25-30 de minute, la foc mediu.
Se scoate, se lasă la răcit timp de câteva minute şi se ser­veşte.
Se poate servi şi rece, cu gem de portocale sau cremă de vanilie.
1.961 vizualizări
372 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.