Tartă cu brânză de vacă şi legume - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Tartă cu brânză de vacă şi legume

Tartă cu brânză de vacă şi legume

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g făină, 120 ml lapte, 15 g drojdie, 300 g brînză de vacă, 100 g măsline ne­gre feliate, o legătură de ceapă verde, 2 ardei capia, 50 g boabe de porumb, 2 ouă, zahăr, ulei de măsline, sare, piper, sos de roşii dulce sau picant.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Într-un vas mai mare se cerne făina, iar în mijlocul ei se toarnă drojdia dizolvată cu puţin lapte cald. Se presară o linguriţă de zahăr, o jumătate de linguriţă de sare şi se amestecă bine cu puţină făină.
Se acoperă cu un şervet şi se lasă la dospit. Se adaugă uleiul de măsline, restul de lapte cald şi se frămîntă pînă cînd rezultă un aluat potrivit de tare.
Brînza de vacă se amestecă bine cu ceapa verde tăiată în rondele, măslinele, un ardei capia tăiat în cubuleţe şi boabele de porumb.
Se adaugă ouăle, sarea şi piperul, se amestecă totul şi se lasă să stea deoparte cinci minute.
Aluatul se întinde într-o formă de tartă unsă cu ulei, se toarnă deasupra compoziţia de brînză şi se nivelează.
Se decorează cu ardeiul capia rămas, se introduce în cuptor şi se coace pînă cînd capătă o culoare aurie.
Se poate servi atît fierbinte, cît şi rece, cu sos de roşii dulce sau picant.
2.589 vizualizări
598 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
17. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
22. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.