Sufleu de spanac cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Sufleu de spanac cu ciuperci

Sufleu de spanac cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 kg spanac, 5 ouă, 150 g brânză telemea, o legătură de ceapă verde şi una de usturoi, o linguriţă de pudră de curry, două linguri de pesmet, 50 g unt, 50 g miezuri de nucă, sare, piper, pătrunjel, roşii.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri sau în cubuleţe. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă, se spală şi se toacă rondele.
Spanacul se curăţă de codiţe, se spală şi se toacă în fâşii subţiri. Pătrunjelul se spală şi se toacă mărunt. Miezurile de nucă se prăjesc timp de trei-patru minute într-o tigaie fără ulei, apoi se toacă mărunt.
Ouăle se mixează până când îşi dublează volumul, apoi se amestecă bine cu legumele şi verdeaţa tocată.
Se adaugă brânza telemea spălată şi sfărâmată cu o furculiţă, nuca tocată, pudra de curry, sarea şi piperul după gust.
Se unge cu unt o tavă, se presară pesmet şi se toarnă compoziţia. Se introduce tava în cuptor şi se coace la foc mediu timp de 30-45 de minute.
Se serveşte fierbinte, deoarece rece îşi schimbă gustul.
Se serveşte acompaniat de salată de roşii.
2.236 vizualizări
607 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Sufleu de creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu de spanac cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.