Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sufleu de spanac cu ciuperci
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 kg spanac, 5 ouă, 150 g brânză telemea, o legătură de ceapă verde și una de usturoi, o linguriță de pudră de curry, două linguri de pesmet, 50 g unt, 50 g miezuri de nucă, sare, piper, pătrunjel, roșii.

Mod de preparare: Ciupercile se curăță de pieliță, se spală și se taie în felii subțiri sau în cubulețe. Ceapa verde și usturoiul se curăță, se spală și se toacă rondele.
Spanacul se curăță de codițe, se spală și se toacă în fâșii subțiri. Pătrunjelul se spală și se toacă mărunt. Miezurile de nucă se prăjesc timp de trei-patru minute într-o tigaie fără ulei, apoi se toacă mărunt.
Ouăle se mixează până când își dublează volumul, apoi se amestecă bine cu legumele și verdeața tocată.
Se adaugă brânza telemea spălată și sfărâmată cu o furculiță, nuca tocată, pudra de curry, sarea și piperul după gust.
Se unge cu unt o tavă, se presară pesmet și se toarnă compoziția. Se introduce tava în cuptor și se coace la foc mediu timp de 30-45 de minute.
Se servește fierbinte, deoarece rece își schimbă gustul.
Se servește acompaniat de salată de roșii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.