Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere

Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 bucati de piept de curcan sau pui (600 g), sare, piper, 20 g unt topit, 2 mere (400 g), 1 ceapa rosie, 1/4 l concentrat de carne de pasare (Knorr+apa), 2 linguri mustar potrivit de iute, 1 pahar frisca nebatuta sau smantana subtire (150 g).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala carnea, se zvanta, se condimenteaza si se prajeste circa 7 minute in untul incins.
Merele, spalate si curatate, se taie mai intai in doua, se indeparteaza partea lemnoasa si semintele si pe urma se taie felii. Ceapa se curata si se taie rondele subtiri.
Se scoate carnea din tigaie si se tine la cald. Merele si ceapa se calesc si ele in unt. Se amesteca zeama de carne, mustarul si frisca sau smantana, se toarna peste mere si se lasa sa fiarba incet aproximativ 2 minute. Se leaga dupa gust (cu putina faina sau amidon), se introduc bucatile de carne in sos si se servesc imediat cu piure de cartofi.
1.805 vizualizări
276 tipăriri
6 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
11. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.