Sfeclă roşie umplută cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Sfeclă roşie umplută cu ciuperci

Sfeclă roşie umplută cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 sfecle (de circa 200 g fiecare), 6 linguri ciuperci taiate marunt, 2 cepe mici (de arpagic), 1 lingura de ulei, 400 g cartofi fainosi (fierti), 200 g branza de vaci condimentata cu ierburi, piper, 1/2 legatura codite de ceapa verde, sare de mare, 200 g smantana subtire (sau frisca nebatuta).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine sfeclele (cu peria) sub jetul de apa si li se taie capacelul. Cu o lingurita se scobeste miezul, lasandu-se o margine de circa 1 1/2 cm. Se fierb aproximativ 8 minute in apa cu sare, se intorc cu gura in jos si se lasa sa se scurga. Ceapa si ciupercile se taie marunt, se prajesc putin in uleiul incins si se lasa sa se raceasca. Se zdrobesc cartofii cu furculita, se amesteca cu ceapa, ciupercile, branza si coditele de ceapa verde taiate rondele. Se sareaza, se pipereaza si, cu amestecul astfel preparat, se umplu sfeclele, care se asaza intr-o forma rezistenta la foc. De jur imprejurul lor se pune miezul scobit, condimentat cu sare si piper, iar deasupra se toarna smantana. Se acopera forma cu un capac, se baga in cuptorul incins la 170 grade C si se lasa aproximativ 75 de minute. Pentru ca umplutura sa nu se inchida prea tare la culoare, la jumatatea timpului de copt, capacul poate fi inlocuit cu hartie de pergament.
1.743 vizualizări
648 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
3. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
4. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Quiche cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
30. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.