Rulouri din carne de viţel cu sos picant - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rulouri din carne de viţel cu sos picant

Rulouri din carne de viţel cu sos picant

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 8 felii muschi de vitel (a cate 70 g), 8 felii bacon, 6 fire busuioc, 125 ml vin alb, 4 rosii, 1 lingura ulei, sare, piper.
Sosul: 500 g rosii, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1/2 ardei iute verde, 2 linguri ulei, 2 linguri otet, sare, piper, zahar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Rosiile se taie fasii. Se aseaza intr-o cratita cu vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul. Carnea se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra rosiile si busuiocul tocat. Se ruleaza fiecare felie, se infasoara in felii de bacon, se leaga cu o ata si se frig rulourile 20 min., pe toate partile. Pentru sos, se taie rosiile cuburi, se toaca fin ceapa, usturoiul ardeiul iute. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins.
Se adauga rosiile si ardeiul, sare, piper, otet si zahar dupa gust. Se da totul intr-un clocot.
Se aseaza rulourile pe un platou, pe care am asezat in prealabil foi de salata, spalate si uscate cu prosopul de bucatarie. Sosul se serveste in sosiera. Preparatul se serveste cu diferite garnituri: orez, cartofi piure, cartofi natur, taietei lati, sote de broccoli, sote de morcovi, etc.
2.758 vizualizări
731 tipăriri
20 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.