Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rulouri din carne de vițel cu sos picant

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 8 felii muschi de vitel (a cate 70 g), 8 felii bacon, 6 fire busuioc, 125 ml vin alb, 4 rosii, 1 lingura ulei, sare, piper.
Sosul: 500 g rosii, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 1/2 ardei iute verde, 2 linguri ulei, 2 linguri otet, sare, piper, zahar.

Mod de preparare: Rosiile se taie fasii. Se aseaza intr-o cratita cu vinul si se lasa sa fiarba pana se evapora lichidul. Carnea se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra rosiile si busuiocul tocat. Se ruleaza fiecare felie, se infasoara in felii de bacon, se leaga cu o ata si se frig rulourile 20 min., pe toate partile. Pentru sos, se taie rosiile cuburi, se toaca fin ceapa, usturoiul ardeiul iute. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins.
Se adauga rosiile si ardeiul, sare, piper, otet si zahar dupa gust. Se da totul intr-un clocot.
Se aseaza rulourile pe un platou, pe care am asezat in prealabil foi de salata, spalate si uscate cu prosopul de bucatarie. Sosul se serveste in sosiera. Preparatul se serveste cu diferite garnituri: orez, cartofi piure, cartofi natur, taietei lati, sote de broccoli, sote de morcovi, etc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.