Piept de pui pe pat de cuş-cuş - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Piept de pui pe pat de cuş-cuş

Piept de pui pe pat de cuş-cuş

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 piepturi de pui, 500 g prune, 300 g cuş-cuş, 1 ardei capia, 2 cepe, zahăr brun, suc de lămîie, usturoi, 1 lingură sos de soia, oţet balsamic, 5 felii ghimbir proaspăt, cimbru, ulei de măsline, sare, piper, varză albă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cepele se toacă peştişori. Ardeiul capia se toacă în cubuleţe. Prunele se curăţă de sîmburi, se spală şi se scurg de apă.
Se pun într-o cratiţă, împreună cu două linguri de zahăr brun, feliile de ghimbir, două linguri de suc de lămîie, ceapa, ardeiul capia şi oţetul balsamic. Se fierbe pînă cînd prunele s-au înmuiat. Se opresc cîteva prune într-un castronel, iar restul se mixează intr-un blender.
Piepturile de pui se spală, se condimentează şi se pun într-o tavă. Se toarnă ulei de măsline, se presară doi căţei de usturoi tăiaţi în feliuţe şi cimbrul.
Se toarnă o cană de apă, se introduce tava în cuptor şi se lasă 25-30 de minute.
Cuş-cuş-ul se opăreşte cu puţină apă fierbinte, se amestecă bine cu două linguri de ulei, sare şi piper.
Se serveşte alături de piepturile de pui, sosul pasat, presărat cu verdeaţă tocată şi prunele oprite.
Se servesc alături de o salată de varză albă.
2.143 vizualizări
465 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
26. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
28. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.