Perişoare pe rondele de castravete - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Perişoare pe rondele de castravete

Perişoare pe rondele de castravete

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O ceapa, o lingura capere, 500 g carne tocata mixta, 2 lingurite boia, sare, piper, 150 g smintina, un castravete lung, verdeata (patrunjel, marar, busuioc).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei. Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper. Smintina se amesteca cu verdeata tocata. Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele.
2.820 vizualizări
804 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.