Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Perișoare pe rondele de castravete

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: O ceapa, o lingura capere, 500 g carne tocata mixta, 2 lingurite boia, sare, piper, 150 g smintina, un castravete lung, verdeata (patrunjel, marar, busuioc).

Mod de preparare: Ceapa curata se toaca, se amesteca apoi caperele si carnea tocata si se framinta. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Din aceasta compozitie se fac perisoare mici care se prajesc in ulei. Castravetele se taie felii groase si se condimenteaza cu sare si piper. Smintina se amesteca cu verdeata tocata. Feliile de castravete se asaza pe o farfurie, peste ele se repartizeaza smintana cu verdeata si deasupra perisoarele.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.