Pasteta din carne cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pasteta din carne cu ciuperci

Pasteta din carne cu ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg carne de porc si vitel, 50 ml untdelemn, 100 g franzela, 100 ml lapte, 200 ml smintina groasa, 30 ml rom sau coniac, 4 oua, 100 g ciuperci, 100 g ceapa, cite un virf de cutit sau de lingurita din fiecare condiment de pasteta, o lingurita de sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa taiata in felii se caleste, 2 minute, in tot untdelemnul, se adauga apoi ciupercile bine spalate si taiate in felii si se lasa acoperite, la foc mic, pina cind scade apa ce o contin.Carnea, franzela inmuiata in laptele rece(pina ce il absoarbe) neintoarsa si ciupercile reci se trec de 2 ori prin masina de tocat.La tocatura se adauga smintina, romul sau coniacul, galbenusurile, condimentele si sarea , amestecindu-se bine; dupa aceea, se amesteca usor, prin rasturnare, cu albusurile batute spuma.Compozitia se desarta intr-o forma de tabla inoxidabila de 35/6 cm, sau in doua forme mai scurte, unse bine cu unt sau margarina solida.Se introduc in cuptorul bine infierbintat, in tava cu apa fierbinte, pusa din timp in timp in cuptor.Pasteta se coace cca o ora, insa dupa cca 30 minute, focul se reduce, ca sa nu se rumeneasca prea mult.Pasteta se lasa sa se raceasca in forma; apoi se trece cu cutitul pe marginea formei se pune platoul deasupra, rastoarna si se orneaza.
1.542 vizualizări
391 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.