Pasteta de iepure - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pasteta de iepure

Pasteta de iepure

Ingrediente: 750 g carne de iepure marinată, 1/4 kg ficat de viţel, 100 g slănină afumată, 100 g franzelă, 200 ml smîntînă, 50 g unt, 100 ml untdelemn, 150 ml vin, 2 linguri rom sau coniac, 100 ml lapte, 4 ouă, condimente, o linguriţă cu vîrf de sare, 150 g ceapă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste bine intr-o cratita, in tot untdelemnul, 2 minute adaugind apoi carnea taiata in bucati mai mari (3-4 cm).Se amesteca pina cind se coaguleaza la suprafata (2-3 minute), apoi se adauga vinul, romul, condimentele si sarea, prajindu-le in continuare la foc mic, acoperite, pina ce se moaie bine, adaugind putina apa sau zeama in care a fost marinata carnea, avind grija, ca, la sfirsit, sosul sa fie scazut.Carnea rece se trece prin masina de tocat de 3 ori impreuna cu ficatul crud, franzela muiata in lapte sau apa si nestoarsa si cu slanina afumata.La tocatura se adauga smintina, untul topit dar rece, si galbenusurile, amestecindu-se bine.Albusurile batute spuma se amesteca cu compozitia numai prin rasturnare, apoi se desarta in forma; se coace si se serveste la fel.
3.546 vizualizări
767 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
6. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Iepure împănat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
11. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
14. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Papricaş de iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pasteta de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pasteta din carne rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciulama de găină, gâscă, curcan, viţel, iepure domestic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de iepure (Mâncăruri > Fripturi)
24. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pasteta din creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.