Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat

Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat

Ingrediente: 300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un virf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se pune carnea care se amesteca pe toate partile, pina cind coaguleaza la suprafata .Se stinge cu cca 100 ml apa si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind se moaie bine.Cind carnea este fiarta bine ,se adauga sucul de rosii,foaia de dafin si piperul,completind cu apa ca sa se formeze un sos subtire si se sareaza dupa gust.Sosul este gustos si nelegat cu faina.Facultativ, se poate pune in el o lingurita rasa de faina,frecata cu o lingurita de apa rece;se lasa sa fiarba 2-3 clocote,ca sa se lege putin.Se serveste cu piure de cartofi sau cu garnitura de orez.
15.676 vizualizări
466 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
24. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.