Pasteta din carne rasol - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pasteta din carne rasol

Pasteta din carne rasol

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g carne fiartă de vacă, viţel sau pasăre, 150 g franzelă, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, ţelină, pătrunjel), 200 ml smântână, 4 albuşuri de ou, 1 ceapă mare, 100 g unt, untdelemn, margarină, 1 linguriţă rasă de sare, condimente de pasteta.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea fiartă se trece de două ori prin maşina de tocat, împreună cu franzela muiată în lapte şi nestoarsă, zarzavatul, ceapa tăiată mărunt şi călită 2 minute în toată grăsimea. La tocătură, se adaugă albuşurile bătute spumă.
2.549 vizualizări
777 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.