Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pasteta din carne rasol

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g carne fiartă de vacă, vițel sau pasăre, 150 g franzelă, 100 ml lapte, 300-400 g zarzavat fiert (morcov, țelină, pătrunjel), 200 ml smântână, 4 albușuri de ou, 1 ceapă mare, 100 g unt, untdelemn, margarină, 1 linguriță rasă de sare, condimente de pasteta.

Mod de preparare: Carnea fiartă se trece de două ori prin mașina de tocat, împreună cu franzela muiată în lapte și nestoarsă, zarzavatul, ceapa tăiată mărunt și călită 2 minute în toată grăsimea. La tocătură, se adaugă albușurile bătute spumă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.