Rasol de iepure împănat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rasol de iepure împănat

Rasol de iepure împănat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 iepure, 300 g costita afumata, 2 capatani usturoi, 4 morcovi, o telina mare sau doua mijlocii, o ceapa mare, 50 ml vin rosu sec, sare, mujdei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Iepurele, dupa ce a stat la fezandat in piele 2 zile, se jupoaie si se tine la bait 12 ore. Dupa ce a fost scos de la fezandat se transeaza in 4 si fiecare bucata se impaneaza alternativ la 3-4 cm cu o fasie de costita, o jumatate de catel de usturoi si asa mai departe.
Se serveste pe platou cu legume de jur imprejur si sos iar alaturi un bol cu mujdei iute.
4.215 vizualizări
774 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
3. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Păstrăvi rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Muşchi de proc împănat la fum (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Friptură de iepure înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
15. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Iepure împănat la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Iepure cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Iepure cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
22. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Rasol de vită cu usturoi şi tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
26. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
27. Iepure cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Rasol de vacă cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Papricaş de iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.