Rasol de vacă cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Rasol de vacă cu caşcaval

Rasol de vacă cu caşcaval

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 800 g carne de vacă pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapă, o felie de ţelină, 2 rădăcini de pătrunjel, o foaie de dafin, 15 boabe de piper, 60 g făină, 2 ouă, 1/2 pahar iaurt, 50 g unt sau untdelemn, caşcaval.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: La carnea fiartă pe jumătate, se adaugă zarzavatul curăţat şi spălat, precum şi condimentele. Carnea fiartă şi tăiată în porţii se aşează într-un vas rezistent la foc. Făina se subţiază cu zeama de carne şi se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouăle bătute, cu iaurtul şi se toarnă peste carne. Se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.
3.161 vizualizări
880 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
6. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
17. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
18. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
21. Ciorbă grecească de vacă cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
27. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
28. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
29. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.