Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Rasol de vacă cu cașcaval

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g carne de vacă pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapă, o felie de țelină, 2 rădăcini de pătrunjel, o foaie de dafin, 15 boabe de piper, 60 g făină, 2 ouă, 1/2 pahar iaurt, 50 g unt sau untdelemn, cașcaval.

Mod de preparare: La carnea fiartă pe jumătate, se adaugă zarzavatul curățat și spălat, precum și condimentele. Carnea fiartă și tăiată în porții se așează într-un vas rezistent la foc. Făina se subțiază cu zeama de carne și se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouăle bătute, cu iaurtul și se toarnă peste carne. Se presară cașcaval ras și se dă la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.