http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Mâncăruri cu carne"

Rasol de vacă cu caşcaval

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 800 g carne de vacă pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapă, o felie de ţelină, 2 rădăcini de pătrunjel, o foaie de dafin, 15 boabe de piper, 60 g făină, 2 ouă, 1/2 pahar iaurt, 50 g unt sau untdelemn, caşcaval.

Mod de preparare: La carnea fiartă pe jumătate, se adaugă zarzavatul curăţat şi spălat, precum şi condimentele. Carnea fiartă şi tăiată în porţii se aşează într-un vas rezistent la foc. Făina se subţiază cu zeama de carne şi se fierbe 8-10 minute. Se drege cu ouăle bătute, cu iaurtul şi se toarnă peste carne. Se presară caşcaval ras şi se dă la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit.