Pastă din peşte rasol (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Pastă din peşte rasol (II)

Pastă din peşte rasol (II)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg de peste fiert rasol (crap, salau), o ceapa mai mare, 3 linguri de untdelemn, 150 g margarina vegetala, 1/2 lingurita piper macinat, putin enibahar pisat (sau nucsoara rasa fin), sare dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Dupa ce pestele fiert rasol (vezi reteta urmatoare) s-a racit, se scoate cu grija carnea de pe oase si se trece prin masina de tocat, impreuna cu 1/2 ceapa curatata si taiata marunt. Tot prin masina se trece si cealalta jumatate de ceapa, calita in untdelemn, cu adaos de enibahar, piper si nucsoara. Se incalzeste usor margarina si se baga in tocatura de peste, amestecandu-se bine cu ceapa cruda, ceapa calita si condimentele. Pasta se aseaza pe o farfurie si se garniseste cu felii de lamaie. Se serveste ca aperitiv, cu paine proaspata sau prajita.
2.990 vizualizări
868 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
12. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.