Pasteta din carne cu sardele - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Pasteta din carne cu sardele

Pasteta din carne cu sardele

Ingrediente: 500-600 g carne de viţel, amestecată cu carne de porc mai grasă, 100-150 g ceapă, 100 g unt, 30 ml untdelemn, o cutie de sardele, 50 ml vin, o linguriţă rom, cîte un virf de cuţit condimente de pasteta, o linguriţă cu vîrf de sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte într-o cratiţă, în untdelemn, 2 minute, apoi se pune carnea tăiată în bucăţi mai mari, care se amestecă pentru ca să se prăjească la suprafaţă şi se adaugă sarea, condimentele, vinul şi romul. Se lasă să fiarbă la foc mic, acoperită, ca să rămînă carnea suculentă sau se introduce cratiţa la cuptor, tot acoperită; din cînd în cînd, se adaugă cîte 2-3 linguri de apă, ca să nu se ardă ceapa. Cînd carnea s-a înmuiat, furculiţa intră cu uşurinţă în ea. Dupa ce s-a răcit, se trece de trei ori prin maşina de tocat, împreună cu sardelele şi cu tot untdelemnul lor. Untul se freacă pînă cînd se înmoaie, se amestecă cu tocătura şi se sărează după gust.
1.578 vizualizări
418 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.