Muşchi de porc cu portocale - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Muşchi de porc cu portocale

Muşchi de porc cu portocale

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 300 g caşcaval afumat, 5 portocale, busuioc uscat, 2 cepe, 5 căţei de usturoi, 2 frunze de dafin, sare, piper, ulei, boia dulce, boia iute, 6 boabe piper, boabe de muştar, cartofi, smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cepele şi usturoiul se curăţă de foi, se taie rondele şi se pun într-o oală. Se adaugă frunzele de dafin, boabele de piper şi cele de muştar, boiaua dulce şi cea iute.
Trei portocale se spală, se taie în jumătate, se stoarce sucul şi se toarnă în oală.
Se adaugă cinci linguri de ulei, se aşază muşchiul de porc crestat, se amestecă, se acoperă oala cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru 45 de minute.
Se amestecă din când în când ca să se pătrundă carnea. Se scoate carnea din oală, se adâncesc crestăturile sub forma unor felii şi se aşază într-o tavă.
În mijlocul fiecărei crestături se aşază câte o felie de caşcaval afumat, se toarnă puţin ulei, două căni de apă, portocalele rămase tăiate felii şi se introduce în cuptor.
Se coace la foc mediu timp de o oră, apoi se scoate şi se aşază pe un platou.
Se serveşte alături de un piure din cartofi, busuioc tocat şi smîntînă.
2.145 vizualizări
1.318 tipăriri
19 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
17. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Portocale cu mere şi coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Salată de mere şi portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
29. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.