Miel Dijonnaise - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Miel Dijonnaise

Miel Dijonnaise

Ingrediente: Un cotlet de miel cu os cu tot, ulei, mustar gros (Dijon ), 1 cana pesmet , 1 lingurita cimbru, 3 linguri de unt topit, sare si piper.
Pentru garnitura: 1 kg cartofi, 1 capatina usturoi, 1/2 cana lapte, 1/2 cana unt, 1/2 kg varza de Bruxelles, 1 lingurita zahar, sare si piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cotletul dat prin ulei, sare si piper se prajeste in ulei intr-o tigaie. Apoi se acopera cu un strat grosut cu mustar. Pesmetul se amesteca cu cimbrul si se pune peste cotletul cu mustar. Se unge o tava ,se aranjeaza cotletul intreg si se da la cuptor pentru aproximativ 20-25 min . Dupa 5 min dupa ce este fript se portioneaza.
Garnitura se prepara astfel : Cartofi se fierb ca si pt pireu. Usturoiul pisat se caleste o idee in unt, se amesteca impreuna cu laptele cald si 1/2 cana unt sare si piper ,dupa care se pun peste piureul de cartofi si se invirte bine,bine.
Varza curatata si spalata se taie in 4 si se inabusa in unt .O lingura cu unt cu o lingurita de zahar si o linguruta de pasta de ardei se fac intr-o tigaie si cu acest sos vom acoperi putin varza calita in momentul servirii.
3.049 vizualizări
777 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
13. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
16. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
23. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
27. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
29. Miel cu cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.