Ficat prăjit cu sos de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ficat prăjit cu sos de ciuperci

Ficat prăjit cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg ficat, 1/2 kg ciuperci, 2-3 cepe, 2 linguri unt, 1 pahar vin, patrunjel verde, 1-2 rosii sau bulion, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se inabusa in unt ceapa taiata fin, se adauga ciupercile taiate, se inabusa si ele, se adauga apoi vinul, piper, sare, putin bulion de carne, 1-2 rosii sau bulion de rosii si se lasa sa scada. La apropierea mesei, se prajeste ficatul tavalit in faina, fiecare bucata.
Se asaza pe farfuria de servit, iar pe deasupra se toarna sosul cu patrunjelul fin tocat.
2.279 vizualizări
732 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
12. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
13. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
20. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
25. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.