Ficat cu sos de ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Ficat cu sos de ceapă

Ficat cu sos de ceapă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g ficat, un virf de lingura faina, o lingura arpagic tocat, o lingurita frunze de patrunjel tocat, o ceasca de vin, o ceasca zeama de carne, o ceasca bulion, o lingura unt, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata ficatul si se taie in bucati de 4-5 cm. Se incinge intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o lingura pe o parte si pe alta sa se rumeneasca timp de 5 minute. Se presara deasupra un virf de lingura de faina, o lingura de arpagic tocat marunt, o lingurita de frunze de patrunjel tocat fin. Se rumeneste totul citeva minute. Se toarna o ceasca de vin, una de zeama de carne si se adauga putin bulion. La sfirsit, se pune sare si piper. Se lasa sa clocoteasca citeva minute.
Se serveste cald.
4.726 vizualizări
585 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
14. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.