Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci

Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Pieptul si pulpele de la o pasare, 3 felii de franzela, 6 oua, 60 g unt, 250 ml lapte, pesmet, sare, 1/4 kg ciuperci, 1 lingurita faina, 1 pahar smantana, 1 ceapa.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pieptul si pulpele de pasare se dau prin masina de tocat inpreuna cu feliile de franzela inmuiate in lapte si stoarse. Se adauga galbenusurile amestecate cu un praf de sare, piper si 30 g de unt topit si racit, amestecand totul usor. Se bat spuma toate albusurile si se introduc in compozitia de carne. Se unge un vas de Jena cu unt, se presara cu pesmet, se toarna compozitia in el, se pun deasupra cateva bucatele de unt si se introduce vasul in cuptorul incalzit, cu focul potrivit, sa se coaca.
Sosul: se pun intr-o cratita 30 g unt si, cand s-a incalzit, se adauga ceapa tocata si ciupercile taiate feliute sa se caleasca inpreuna, pana scade apa lasata de ciuperci si incep a se rumeni. Se toarna smantana amestecata cu o lingurita de faina si se mai fierbe inca doua clocote.
Se serveste cu sosul de ciuperci, calda sau rece.
5.026 vizualizări
969 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
18. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
21. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
23. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.